HIIHTOLOMAVIIKON 2024 PILKKITAPAHTUMA

Bluumilla pilkittiin 26.2.2024 Närpiön nuoret vastaan Kristiinan nuoret vetisissä olosuhteissa. Ranta oli sulan veden valtaama. Nuoria se ei estänyt pääsemästä kiinteälle jäälle, kahlattiin ja kierrettiin vähän pidemmän kautta. Kisan jälkeen grillattiin uuden laavun grillissä makkaroita ja pohdittiin pilkkimisen saloja. Kaikki pilkkijät palkittiin Weekend snacksin sipseillä ja Salarin hankkimilla hienoilla pilkkiseteillä.

Tulokset

1. Ivar Stenback             520 g          Nrp

2. Valter Axen                134 g          Krs

3. Melinda Lundell          127 g          Krs

4. Gabriella Järvistö       121 g          Nrp

5. Ellen Stenback             71 g          Nrp

6. Neo Aittamäki              69 g          Krs

Yritys oli kova seuraavilla mutta kun kalat vaan näykki mutta ei tarttunut koukkuun ; Tim  Rönnberg, Daniel Hartvik, Kevin Skogman, Nelli Hautaviita, Maximilian Rajasalo, Isak Berglund, Alvar Berglund, Tim Aittamäki.

Hienon pokaalin vuodeksi voitti Närpiö ylivoimaisella saalismääräällä 712 g, Kristiinan tulos oli 330 g.

Kiitos kaikille avustajille ja mukana olleille Kalakerho Salar Fiskeklubb ry/rf.

Kuva Viktoria Rajasalo, teksti Heleena Vattula